Beoordelingen van New Oriental Food City Eindhoven

Recente recensies van New Oriental Food City Eindhoven

5 sterren na 76 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig. Lekker hoor ! Goed verpakt. Tot de volgende keer maar weer

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn altijd tevreden over het heerlijke eten van new oriental food. Het is heerlijk vers bereid en ECHT chinees eten. Wij komen elk weekend uit helmond om dit lekkere eten af te halen of lekker in het restaurant te eten. 100% een aanrader!

, 06-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Makkelijk te bereiken.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten.op tijd klaar en warm.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Zoals in HK

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed heb niks te klagen !👍 Super ! 😋

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, lekker eten!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, vooral de drooggebakken tahoe met peper en zout was heerlijk. Minpuntje: de gebakken vleesgehaktballen waren niet krokant genoeg, maar klef! Leken wel op gebakken bananen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bezorging deze keer niet in orde. We misten een gerecht. Dit werd nabezorgd, maar bij de nabezorging miste we de nasi die bij het gerecht hoorde. Jammer, de andere keren ging het prima met de bezorging. kwaliteit van het eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Blij dat we weer eens besteld hebben! Het eten was heerlijk! Wij komen snel weer

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten hier, authentiek Kantonees, op tijd bezorgd, en (bijna) net zo goed als in het restaurant Bezorgen/afhalen is altijd iets minder, mede door de beleving, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food arrived very well packaged at the agreed time. the food quality is very good. thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent food, the duck skin was super nice, the food was amazing! Ordering from the restaurant during the pandemic has been great, we r very happy, since the restaurants r closed we r still enjoying excellent food at home, super! Best Chinese food so far ... I definitely recommend, we order every month now...

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afhalen geweest ,Was heel lekker. Prima 👍 Kom ik zeker terug

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

好吃,不過這次鼓油雞沒付白菜。是忘了嗎?

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Muy buena comida. Los Dim Sun espectaculares.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

The roasted duck is so delicious. Always delivered on time.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The best one you need to order from

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk kantonees eten. Kom hier iedere keer als ik in Eindhoven ben. Echt een aanrader als je van kantonees houdt!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good authentic Chinese food we've had in awhile! Delicious and not over seasoned. This is our new favorite place.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal vanuit Veghel naar Eindhoven gegaan alleen om bij de chinees afhaal te komen halen en dan weer naar huis. Zo lekker is het eten dat ik daar de moeite voorneem

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wauww, wat mis ik dit eten nog tijdens deze lockdown. Ik kan niet meer lekker even naar Eindhoven om te gaan uiteten bij dit heerlijk restaurant. Nou was ik vandaag in Eindhoven voor mijn examen en eindelijk kon ik weer de chinees eten alleen wel afhaal, maar wat is het toch lekker. Dit is echt mijn lievelings eten en ik heb het zo vaak over dit restaurant hoeveel zin ik er in heb. Pfff jullie zijn geweldig echt mega goed eten

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De dim sum's waren fantastisch en de Ho Fan bami is de beste! Bedankt weer.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel de singapore noodles alsook de groenten van de tjap tjoy waren veel te lang gekookt/gebakken en aan de tjap tjoy zat totaal geen smaak. Ik heb lang in Taiwan en Hongkong gewoond, maar dit waren een van de slechtst bereide Chinese gerechten. Slechte promotie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, authentic Chinese food. Correct price for the high quality and abundant portions of meals. Definitely worthy.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt Chinees

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top authentiek chinees eten!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk alweer!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette levering, goede kwaliteit, ruime porties!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nice food

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect heerlijke gerechten vriendelijk personeel 🙌🏼🍙🥢

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good Delivery! Really on time!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is as usual amazing! the menu just continues to have new dishes added. Try it once, it’ll become your one stop shop for delicious Chinese food in the Eindhoven area! 😋

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk niet meer naar Amsterdam voor Szechuan food. Smaak was uitstekend (authentiek), service goed, wachttijd bezorging acceptabel, prijs OK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en alles netjes verpakt. Top!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch! Heerlijk eten snel bezorgd. Echte authentieke Chinese gerechten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Netjes alles verpakt. ik ga speciaal naar Eindhoven om hier soms te eten maar dit keer afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Echt allemaal top. Ik vind het wel jammer dat er veel plastic gebruikt wordt.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en echt authentiek! Als je van pittig houdt, raad ik de sichuan gerechten aan. Ons favoriete restaurant in heel Eindhoven!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling kwam ruim op tijd. Super blij dat we ook tijdens corona nog steeds kunnen genieten van ons favoriete restaurant in Eindhoven!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze to go Chinees in Eindhoven.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees van Eindhoven!!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I cannot recommend this restaurant enough it is absolutely number one in Eindhoven!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, as always!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten, stond op afgesproken tijdstip klaar. Sambal is ook echt een aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FIVE STAR ASIAN CUISINE!! AAA+++

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

nice food. We like it

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 ⭐️ AS ALWAYS!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On Time, hot and delicious as usual! AAA+++ need I say more?

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the best Chinese food in Eindhoven! Always delivered on time every time we place an order. The food is authentic and delicious!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always on time, always delicious and hot! Best Chinese food in Eindhoven! A++++

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was super fast and the food was nice, hot and delicious as usual!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker 😋 goede porties. Wij zijn zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

New Oriental Food City is een van de weinige chinese restaurants in Eindhoven die authentiek chinees eten maakt.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen nog géén uur, was het eten bezorgd!! Smaakte héél goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.