Beoordelingen van New Oriental Food City Eindhoven

Recente recensies van New Oriental Food City Eindhoven

5 sterren na 21 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees van Eindhoven!!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I cannot recommend this restaurant enough it is absolutely number one in Eindhoven!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, as always!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten, stond op afgesproken tijdstip klaar. Sambal is ook echt een aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FIVE STAR ASIAN CUISINE!! AAA+++

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

nice food. We like it

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 ⭐️ AS ALWAYS!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On Time, hot and delicious as usual! AAA+++ need I say more?

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the best Chinese food in Eindhoven! Always delivered on time every time we place an order. The food is authentic and delicious!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always on time, always delicious and hot! Best Chinese food in Eindhoven! A++++

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was super fast and the food was nice, hot and delicious as usual!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker 😋 goede porties. Wij zijn zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

New Oriental Food City is een van de weinige chinese restaurants in Eindhoven die authentiek chinees eten maakt.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen nog géén uur, was het eten bezorgd!! Smaakte héél goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.