Beoordelingen van New Oriental Food City Eindhoven

Recente recensies van New Oriental Food City Eindhoven

5 sterren na 45 reviews

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. De dim sum's waren fantastisch en de Ho Fan bami is de beste! Bedankt weer.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zowel de singapore noodles alsook de groenten van de tjap tjoy waren veel te lang gekookt/gebakken en aan de tjap tjoy zat totaal geen smaak. Ik heb lang in Taiwan en Hongkong gewoond, maar dit waren een van de slechtst bereide Chinese gerechten. Slechte promotie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, authentic Chinese food. Correct price for the high quality and abundant portions of meals. Definitely worthy.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, echt Chinees

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top authentiek chinees eten!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk alweer!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nette levering, goede kwaliteit, ruime porties!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

nice food

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect heerlijke gerechten vriendelijk personeel 🙌🏼🍙🥢

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good Delivery! Really on time!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The food is as usual amazing! the menu just continues to have new dishes added. Try it once, it’ll become your one stop shop for delicious Chinese food in the Eindhoven area! 😋

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk niet meer naar Amsterdam voor Szechuan food. Smaak was uitstekend (authentiek), service goed, wachttijd bezorging acceptabel, prijs OK.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en alles netjes verpakt. Top!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch! Heerlijk eten snel bezorgd. Echte authentieke Chinese gerechten!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was top! Netjes alles verpakt. ik ga speciaal naar Eindhoven om hier soms te eten maar dit keer afhalen. Zeker voor herhaling vatbaar

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super! Echt allemaal top. Ik vind het wel jammer dat er veel plastic gebruikt wordt.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd super lekker en echt authentiek! Als je van pittig houdt, raad ik de sichuan gerechten aan. Ons favoriete restaurant in heel Eindhoven!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling kwam ruim op tijd. Super blij dat we ook tijdens corona nog steeds kunnen genieten van ons favoriete restaurant in Eindhoven!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze to go Chinees in Eindhoven.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Chinees van Eindhoven!!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I cannot recommend this restaurant enough it is absolutely number one in Eindhoven!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, as always!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Onwijs lekker gegeten, stond op afgesproken tijdstip klaar. Sambal is ook echt een aanrader!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good food.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FIVE STAR ASIAN CUISINE!! AAA+++

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

nice food. We like it

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5 ⭐️ AS ALWAYS!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

On Time, hot and delicious as usual! AAA+++ need I say more?

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

This is the best Chinese food in Eindhoven! Always delivered on time every time we place an order. The food is authentic and delicious!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always on time, always delicious and hot! Best Chinese food in Eindhoven! A++++

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delivery was super fast and the food was nice, hot and delicious as usual!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super lekker 😋 goede porties. Wij zijn zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

New Oriental Food City is een van de weinige chinese restaurants in Eindhoven die authentiek chinees eten maakt.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen nog géén uur, was het eten bezorgd!! Smaakte héél goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.